Logo

Stek

creatieve broedplaats

STEK is een broedplaats voor kunstenaars en creatieve ondernemers.
Op een braakliggend bedrijventerrein in de Bredase wijk de Belcrum verrijzen sinds de zomer van 2014 ateliers, winkeltjes, werkplaatsen, galeries en kantoorunits.

Alle bebouwing is tijdelijk, flexibel en mobiel.
Er is een gezamenlijke kantine met keuken, flexwerkplekken en een stadsbus voor vergaderingen, presentaties en brainstormsessies. Of het nu gaat om hergebruikte (kerst)bomen of een stadsmoestuin, groen speelt een belangrijke rol op het terrein.

Duurzaamheid en hergebruik staan op STEK hoog in het vaandel. Net zoals samenwerken.
Er is volop ruimte voor experimenteren, culturele uitspattingen, eigenzinnige kunst en creatief ondernemerschap.

Locatie: STEK, Veilingkade, Breda, Nederland

download

STEK prikkelt al je zintuigen.

Stek
17.00 - 21.00 (Doorlopend)

STEK prikkelt tijdens Imagineers by Night al je zintuigen. Kom proeven, ervaren, luisteren, ruiken, bewegen, eten en drinken.

Spring op een fiets van See Breda en voor een korte tour over het havengebied, bezoek het atelier van designer Saar Barbaars, neem een kijkje in de yurt van Crooked Halo, drink een biertje in het STEK café, proef je eerste coftail bij de Beanery, warm jezelf aan het kampvuur, neem een daghap bij Foodguerilla, kom ervaren wat deze unieke broedplaats allemaal te bieden heeft.

Tijdens de Imagineers by Night heeft Stek de hele avond lekker eten: zalm - en hamburgers, soepjes en biertjes.

Alle ondernemers op Stek openen tijdens Imagineers by Night hun deuren: Gouden Handjes, Houtje touwtje Strogebouwtje, Klus voor Kaatje, Licht verknipt, restaurant Foodguerilla, Weeshout, Smokehouse, STEK café, Bas Fiets, Beanery, Saar Barbaars, Crooked Halo, See Breda, Soeperman, Duimelot Kringloop, Unit en Bakkerij Nachtbrood.

IMAGINEERS

lijn 2