PK

Pageking

Digital Marketing Agency

Hoe mooi zou het zijn als je elke dag doet wat je leuk vindt?! Met deze insteek zijn we begonnen als twee vrienden met een passie voor reclame en online. Twee jaar later werken we samen met een netwerk van specialisten met een glimlach voor een kleurrijk portfolio aan klanten. Onze kracht?! De ambitie om bedrijven écht verder te helpen met het online brengen van hun business, gecombineerd met een gezonde dosis passie. We pakken je hand vast en maken samen de reis naar online succes. Wij zijn Pageking - Digital Marketing Agency

Pageking houdt zich bezig met 'pixel perfect' Wordpress websites voor haar klanten. Daarnaast wordt er meegedacht op strategisch niveau. Hoe gebruikt een klant jouw website en welke stappen kunnen ondernomen worden die naar een kei-harde conversie leiden. We gaan het hele spectrum af; websites, e-mailcampagnes, social- en google advertenties en ga zo maar door.

Locatie: Pageking, J.F. Kennedylaan 14, Breda, Nederland

Schermafbeelding 2019-10-23 om 17.46.37

Office warming // Kings by night

Pageking
17:00 - 22:00

Naast een update van ons merk zitten we ook alweer een half jaar op een prachtig nieuwe locatie aan het Valkenbergpark. Ook wij zetten tijdens Imagineers by Night op 24 oktober van 17:00-22:00 onze deuren open. We verwelkomen je graag!

IMAGINEERS

lijn 2