Electron

Electron MotMot

Gallery

Electron is een gebouw voor beeldmakers én voor het publiek. De voormalige electra- en schakelkastenfabriek huist ruim 60 professionele kunstenaars, ontwerpers en vormgevers. Er is een makershal, meerdere project- en eventruimtes én het prikkelende galeriecafé MotMot gallery, waar je terecht kunt voor actuele kunst, koffie, lunch en cultureel programma. Het intieme en open karakter van Electron zorgt ervoor dat het publiek heel dicht bij de maker kan komen, en dat de maker dicht bij zijn publiek kan komen.

Locatie: Electron, Speelhuislaan, Breda, Nederland

ibn electron

Artstudio tour

Electron MotMot
19:00, 20:00 ,21:00, 22:00

Electron is de fabriek voor de meest eigenwijze creatieven die er bestaan: kunstenaars. Als een kunstacademie zonder zijwieltjes bruisen hier de vrije creatieve breinen van laat in de ochtend tot diep in de nacht. We wilden eigenlijk een studio tour houden, maar omdat het retevolle programma van Imagineers by Night al zo lekker klinkt, hebben wij besloten om de kunstenaars uit hun artistieke holletjes te trekken richting de bar bij MotMot gallery. Alwaar je onder het genot van een goed glas Bliksem gewoon met ze kunt kennismaken.

In deze huiskamer MotMot gallery zijn we vereerd om de Arty farty After Party te verzorgen, waar we laten zien hoe je een Artistic Powerpoint Karaoke wint of Abstract latte Art maakt. En natuurlijk vertellen we je ook een beetje over MotMot & Electron :-)

Van 22:30 tot 01:00. Of 02:00 als het gezellig is.

IMAGINEERS

lijn 2